2R

2R

2R България е на Българския пазар от 1995г.Дейността на фирмата е Конвенционално и LED осветление,улични и паркови стълбове за осветление,осветление за дома и офиса,LED ленти и аксесоари. производство, внос и търговия осветителни тела и системи.
4CARMEDIA

4CARMEDIA

4CarMedia е марка, която се предлага на пазара от 2008 г. насам. Тя предлага широка гама от висококачествени аксесоари и аудио оборудване за автомобили, които се намират не само в автосервизи, но и в интерес на частните клиенти.
ADAM TECH

ADAM TECH

ADAM TECH предлага сигнални съединители,съединители за пренос на данни,захранващи съединители, RF съединители. Целта на ADAM TECH е да предложи богата гама от сигнални съединители с високо качество,съединители за пренос на данни,захранващи съединители,антенни RF съединители,аудио и видео съединители.
AG TERMOPASTY

AG TERMOPASTY

Фирма AG TERMOPASTY е производител на химия и почистващи препарати.
AMPHENOL AUSTRALIA

AMPHENOL AUSTRALIA

Фирма AMPHENOL е производител на електронически и електронни съединители, проводници и свързващи системи.
AMTECH

AMTECH

AMTECH е водещ американски производител на химични материали. Продуктите, от фирма AMTECH, намират приложение в производствените процеси и сервизната поддръжка на електронни съоръжения.
ATMEL

ATMEL

Microchip Technology Inc. е водещ производител на микроконтролери, памети , аналогови интегрални схеми, дискретни елементи и интегрални схеми от тип „mixed-signal”. Предлага също така и интегрални схеми и модули за безжична трансмисия (MiWi, ZigBee, LoRa, SIGFOX, Bluetooth, WiFi).
BQ CABLE

BQ CABLE

BQ Cable е динамично развиваща се марка свързващи кабели и проводници, която предлага повече от 800 продукта в своята оферта.
BREVE TUFVASSONS

BREVE TUFVASSONS

BREVE TUFVASSONS e производител на висококачествени трансформатори за пазара на Централна и Източна  Европа. 
CANAL ELECTRONIC

CANAL ELECTRONIC

Фирма CANAL ELECTRONIC съществува на пазара от 1981г. Фирмата предлага висок клас конектори и превключватели.
CONNFLY

CONNFLY

Фирма Connfly е основана през 1998 година и се специализира в производството на конектори и компоненти успешно приложими в електрониката. 
CYNEL

CYNEL

Фирма Cynel Unipress започва дейността си през 1984 година с производството на различни припои за запояване.
ESKA

ESKA

ESKA е немски производител на токови защити и защити от пренапрежения и термично въздействие за електротехническата и електронната промишленост. 
GP

GP

NVC

NVC

Scroll